Fysioterapi

Fysioterapeutens hovedområder omfatter behandling av muskel- og leddplager, samt forebyggende trening og rehabilitering. Fysioterapeutene anvender ultralydskanning sammen med en klinisk undersøkelse for å kunne stille nøyaktig diagnose og planlegge det videre behandlingsforløpet.

En konsultasjon hos fysioterapeuten vil starte med en grundig samtale om helsen din. Eventuelle sykdommer og tidligere skader vil bli gjennomgått, og fysioterapeuten vil da vurdere relevansen av dette i forhold til din aktuelle helsesituasjon. Det er derfor viktig at du tar eventuelle røntgen- eller MR bilder med deg, da dette kan hjelpe i forhold til diagnostiseringen. Selve undersøkelsen hos fysioterapeuten innebærer test av bevegelighet i muskler og ledd, og vil dessuten ofte inkludere ultralydskanning som er et utmerket verktøy for vurdering av muskel- skjelettlidelser. I tillegg til dette vil fysioterapeuten veilede ift trening og ergonomi for å gi deg best mulig forutsetning for å bli frisk.

Fysioterepeutene på Stadionpark Klinikken jobber privat. Dette betyr at vi ikke har ventetid, og ofte kan tilby behandling på dagen. Har du helseforsikring vil denne i langt de fleste tilfeller dekke fysioterapi.

Våre fysioterapeuter

Henrik Wietfeldt
Fysioterapeut/ Ultralyddiagnostikk

henrik@stadionparkklinikken.no
413 32 401

Anders Knudsen
Osteopat & Fysioterapeut

anders@stadionparkklinikken.no
950 71 169 

Ida Tjørsvaag
Fysioterapeut

ida@stadionparkklinikken.no
51 30 30 70

Ta en prat med oss på 51 30 30 70 eller send en e-post til post@stadionparkklinikken.no

Close Menu